Presentatie studenten Avans Innovative Studio

Creatieve oplossingen door studenten

Heb je als bedrijf of organisatie een vraagstuk waarbij je frisse ideeën en creativiteit kunt gebruiken? Dan is Avans Innovative Studio iets voor jou.

Wat zijn mogelijkheden van mijn nieuwe materialen, hoe help ik mijn patiënten nog beter of hoe krijgen we de grootste carnivoor aan de algenburger? In 2 weken tijd ontwikkelt een interdisciplinair team van studenten, experts en docenten samen met jou een concrete oplossing voor jouw vraag.

Wat we voor je doen

Je hebt een bedrijf of organisatie, klein of groot. Jij bent opdrachtgever en je geeft een concrete opdracht aan studententeams van verschillende opleidingen. Zij gaan vervolgens 2 weken lang aan de slag onder begeleiding van de docentcoach. Ze onderzoeken jouw vraag vanuit verschillende disciplines en zetten hun ideeën om in slimme oplossingen die ze met een prototype, film, app, maquette of ander product tastbaar maken. Je krijgt op deze manier meerdere oplossingen voor jouw vraagstuk.

Wat het kost

Het kost niets in geld, wel in tijd. We zien elkaar een aantal keer in de studio: bij de start, tussendoor en bij de pitches. Je helpt studenten met het finetunen van jouw opdracht en je bent gedurende die 2 weken bereikbaar voor vragen. Je kunt jouw vraagstuk het hele jaar door bij ons wegleggen. Het is niet aan een bepaalde week gebonden.

Wat het oplevert

Een andere kijk op jouw vraagstuk, met een creatieve en interdisciplinaire insteek en een tastbare oplossing waarmee jij verder kunt. Let op: je ontvangt geen adviesrapport.

Meer weten

Avans Innovative Studio deed al opdrachten voor kleine ondernemingen, multinationals, bedrijven, overheden, zorginstellingen, startups en stichtingen. Al meer dan 400 opdrachtgevers, zoals Algae Holland, Coca-Cola, Gemeente Breda, AMC en Amgen, gingen je voor.

Wil je geïnspireerd worden en staat jouw bedrijf of organisatie open voor creatieve oplossingen?