Voorlichting op maat

Leerlingen zijn van harte welkom bij onze voorlichtingsactiviteiten. Zoals Open dagen, proefstuderen of de mbo-middag. Een leerling die dan nog twijfelt kan een dagje meelopen bij de opleiding. We bieden ook voorlichting op maat.

  • Advies op maat

Heb je wensen voor de invulling van je studiekeuze-lesuren? Onze adviseurs vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn.

  • Profielvoorlichting op jouw school

Scholieren moeten al vroeg keuzes maken. Dat begint al met de profielkeuze in havo-3, die voor veel scholieren best lastig is. Om hen te helpen bij de soms moeilijke keuze hebben wij een profielvoorlichtingsfilm gemaakt. Studenten van Avans Hogeschool komen naar je school. Om deze film te presenteren en vooral om hun persoonlijke ervaringen te delen. Want zij kunnen zich als geen ander verplaatsen in de belevingswereld van havo-3 scholieren.

  • Opleidings- of beroepenmarkt op jouw school

Wij werken graag mee aan voorlichting op school. Over een specifieke opleiding. Of aan elkaar verwante opleidingen. Er komt dan een voorlichter naar je school. Of - als dat mogelijk is - een van je oud-leerlingen. Medewerkers van onze Studenten Informatie Balie werken op aanvraag mee aan jouw scholingsmarkt. Zij vertellen daar over onze opleidingen. En over mogelijkheden voor oriƫntatie.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Nieuwsbrief

In onze digitale nieuwsbrief vind je actuele informatie over aansluiting en doorstroom. En lees je wat we doen op deze gebieden. Laat het ons weten als je deze nieuwsbrief wilt ontvangen.