Samenwerken in de regio

Avans Hogeschool is een toekomstgerichte kennisinstelling. We ontwikkelen nieuwe kennis voor ons onderwijs en de samenleving. Dit vraagt om een nauwe samenwerking met het regionale bedrijfsleven. Dus bundelen we onze krachten.

Avans als businesspartner

Waar overheden, kennisinstellingen en het bedrijfsleven de handen ineenslaan, ontstaan innovatieve producten, businessmodellen en technologieĆ«n. Daarom investeren we volop in campussen en livinglabs. Avans is kennispartner bij verschillende campussen op het gebied van automotive, agrifood, logistiek, high-techsystemen, life sciences, creatieve industrie, chemie en maintenance. Onze studenten, docenten en lectoren werken er mee aan het ontwikkelen, testen en implementeren van doelgerichte oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De resultaten gebruiken we om ons onderwijs te actualiseren en te verbeteren. 

Steun voor startende ondernemers

Avans neemt ook deel in diverse regionale projecten op het gebied van ondernemerschap. Samen met andere instellingen helpen wij startende ondernemers bij hun businessplan en technische, financiƫle of andere organisatievraagstukken. Vaak gaan studenten met deze vraagstukken aan de slag, zodat bedrijfsleven en onderwijs van elkaar blijven leren.

Neem direct contact op

088 - 525 77 37

Of vul het formulier in