Nieuws

Doe mee aan ons onderzoek

,
Doe mee aan ons onderzoek
Avans Hogeschool vindt het belangrijk om te weten welke studiekeuzemodules en –pakketten door het vo en mbo gebruikt worden. En of vo-scholieren en mbo-studenten daarnaast zelf ook nog andere studiekeuzesites gebruiken. Zo onderzoeken we de mogelijkheden voor integratie met een nieuw te ontwikkelen Avans-app voor toekomstige studenten. Ook helpt het ons bij het kiezen van de websites waarin we investeren.
Lees verder

Update studiekeuzecheck bij Avans

,
Om leerlingen te helpen bij hun studiekeuze is de studiekeuzecheck ingevoerd. Deze is verplicht. Die check doet Avans in de vorm van een intake, nadat een leerling zich heeft aangemeld voor een opleiding. Avans ziet deze intake als de start van studieloopbaanbegeleiding.
Lees verder

Studenten ontwerpen 'nieuwe souvenirs' voor werelderfgoed

,
Leerlingen die interesse hebben in een opleiding Communicatie, Multimedia Design of Kunst en Vormgeving kunnen kennismaken met wat studenten van deze opleiding zoal ontwerpen.
Lees verder

Voorlichtingsfilm over profielkeuze vernieuwd

,
Avansstudenten geven voorlichting over profielkeuzes voor havo-3 leerlingen in de regio. De voorlichtingsfilm die hierbij wordt ingezet, is onlangs vernieuwd.
Lees verder

Numerus fixus 2017-2018

,
Vanaf studiejaar 2017-2018 vindt de toelating bij opleidingen met een numerus fixus plaats via decentrale selectie. De lotingsvariant is vervallen.
Lees verder