Jaarverslag 2015

In het Jaarverslag laat Avans Hogeschool zien hoe we bij alles wat we doen meerwaarde creëren voor de samenleving. En op welke manieren we daar invulling aan geven.

Bekijk het jaarverslag en de jaarrekening 2015.
We zijn er nog niet

We zijn er nog niet

Het rendementscijfer is nog niet op het gewenste niveau en er vallen nog te veel eerstejaarsstudenten uit. Gelukkig is er ook veel goeds te melden over 2015. Voorzitter van het College van Bestuur Paul Rüpp blikt terug.

2e meest duurzame hogeschool

2e meest duurzame hogeschool

Avans Hogeschool werd in mei tweede op de ranglijst van de meest duurzame hogescholen van Nederland. Avans was de grootste stijger in de categorie Bedrijfsvoering & Integrale benadering.

Onderzoek moet waarde hebben

Onderzoek moet waarde hebben

Ieder afstudeerwerk, ieder (deel)onderzoek moet waarde hebben. Het moet interessant zijn voor de opdrachtgever en zijn weg vinden in de praktijk. Dat past bij de maatschappelijke opdracht van een hogeschool.

Gebouwen vernieuwd

Gebouwen vernieuwd

In Breda werden 2 gebouwen opnieuw geopend en de kapel van de kunstacademie is gerenoveerd. Ook startten we met de verbouwing van een locatie in ’s-Hertogenbosch. Duurzaamheid is steeds een belangrijk thema.

Beste grote hogeschool

Beste grote hogeschool

Avans is volgens de Keuzegids Hbo 2016 de beste grote hogeschool van Nederland. Bij de grote hogescholen blinkt Avans al enkele jaren uit. Volgens de gids verstaat Avans de kunst van ‘klein binnen groot’.

Campus: krachten bundelen

Campus: krachten bundelen

Waar overheden, onderwijs en het bedrijfsleven de handen ineenslaan, ontstaan innovatieve producten, businessmodellen en technologieën. Daarom is Avans kennispartner bij verschillende campussen en livinglabs.

Bekijk de jaarverslagen van voorgaande jaren.