Accountancy

Duaalopleiding in Breda

De duale opleiding Accountancy combineert leren en werken. Afwisselend ben je periodes op school en periodes aan het werk bij een accountantskantoor om ervaring op te doen.

Deze opleiding leidt je op tot accountant. Je leert cijfers van bedrijven samenstellen en kritisch bekijken. En adviseren over deze en andere waarden in de economie van de toekomst.

Je inventariseert bijvoorbeeld de risico's van veranderingen in de wereld en de invloed hiervan op een bedrijf. Ook controleer je bedrijven en heb je een maatschappelijke functie.

Jij

Jij bent kritisch en nieuwsgierig. Leren houdt voor jou niet op na je diploma. Je bent ondernemend, toont eigen initiatief en je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Analyseren, communiceren en samenwerken gaan je goed af. Je hebt ambitie en hebt zin in een pittige opleiding. Dan is Accountancy iets voor jou.

De opleiding Accountancy

Vanaf dag 1 staat de continu veranderende beroepspraktijk centraal. Je leert hoe je met een kritische en onderzoekende houding betrouwbare informatie samenstelt. En hoe je deze informatie controleert en analyseert.

Ook leer je hoe je bedrijven op een uitstekende manier adviseert. Door de belangen te wegen van alle belanghebbenden: van aandeelhouders en financiers tot werknemers. En van klanten en leveranciers tot de maatschappij en het milieu. Je leert ethisch handelen in de financiĆ«le wereld. Na deze opleiding kun je uit diverse beroepen kiezen. 

Kenmerkend voor deze opleiding

Het eerste jaar ben je voltijd op school. Vanaf je tweede jaar wissel je werken en studeren af. De ene periode ben je student en zit je op school. Een andere periode werk je bij een accountantskantoor.

Open dag 27 januari 2018

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Kom langs

Andere opleidingen

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant.

Film over studiekeuze