Onderwijsbeurs

Je oriënteert je op een vervolgopleiding. Bezoek dan de Onderwijsbeurs Zuid. Hier staan alle scholen uit Zuid-Nederland. Uiteraard kom je Avans Hogeschool er ook tegen. Kijk rond en ontdek wat jij leuk vindt. Misschien kom je wel uit bij een beroep of opleiding waar je niet direct aan denkt. Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en huisvesting kun je op de beurs terecht.

Meet & Greet

Kom tijdens de beurs naar de unieke sessie ‘Meet & Greet de 4 hogescholen’. Vraag studenten van Avans, Fontys, Zuyd Hogeschool en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het hemd van het lijf. In sessies van een half uur beantwoorden zij al jouw vragen. Over studeren in het algemeen, de opleiding die ze volgen, huiswerk, verschillen met de middelbare school en leven als hbo-student.

Iedere sessie start met een korte introductie over studiekeuze. Daarna kun jij je vragen stellen. Je hoeft je niet aan te melden. Zorg wel dat je op tijd bent want vol is vol.


 

Aanmelden

Plan de sessie ‘Meet & Greet de 4 hogescholen’ tijdens je bezoek aan de Onderwijsbeurs Zuid. Op de beursplattegrond zie je waar de sessies zijn. 

Meld je aan via de website van Onderwijsbeurs Zuid.


Video

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de Onderwijsbeurs Zuid.