Ondernemerschap & Retail Management

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij bent ondernemend en droomt van een eigen bedrijf of franchiseonderneming. Met Ondernemerschap & Retail Management, voorheen Small Business en Retail Management, start je je carrière in retail.

Je bent ondernemer in de retailbranche. En kent alle facetten van de bedrijfsvoering. Jij draagt de verantwoordelijkheid. Ondernemerschap & Retail Management 's-Hertogenbosch is dé opleiding waar studenten op basis van echte uitdagingen samen met retailbedrijven innovatieve mogelijkheden onderzoeken en realiseren om toekomstgericht en duurzaam te ondernemen. De retailopleiding voor ondernemers van morgen met hart voor de toekomst.

Jij

Jij bent ambitieus en ondernemend. Je hebt doorzettingsvermogen en wilt leiding geven. Je anticipeert op nieuwe ontwikkelingen, bent verantwoordelijk en durft risico's te nemen. Een eigen bedrijf managen of een franchiseonderneming leiden is jouw ambitie. En je bent bereid om daar hard voor te werken.

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management

Ondernemersvaardigheden zijn belangrijk voor jou als ondernemer in opleiding. Je traint jezelf in leidinggeven, onderhandelingstechnieken en in innoveren. Je leert managen en duurzaam ondernemen in de retailsector. Je volgt les in retailmarketing en -management. Je onderzoekt de klantbehoefte en verdiept je in de mogelijkheden van social media.

Ben je geslaagd, dan mag je de titel Bachelor of Business Administration (BBA) voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

In 's-Hertogenbosch ligt de focus op retailmanagement. Je leert managen en ondernemen in een retailomgeving. En voert projecten uit voor een opdrachtgever uit de praktijk. Je wordt uitgedaagd op een duurzame manier bij te dragen aan de samenleving en de toekomst van retail. Je lost vraagstukken op en houdt rekening met de impact op de omgeving. Nu en in de toekomst. Dit vraagt om een kritische en nieuwsgierige houding, multidisciplinair samenwerken en creativiteit.

 

Open dag 4 november 2017

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Kom langs

Andere opleidingen

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant.

Studie in cijfers

Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde.

Bekijk de cijfers

Film over studiekeuze