Deel Print

Integrale Veiligheid

Deeltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij pakt na de opleiding Integrale Veiligheid complexe veiligheidsproblemen aan. Weet passende maatregelen te treffen. Je zorgt ervoor dat mensen veilig wonen en werken. En zich ook veilig voelen.

Een groot theatercomplex heeft dagelijks duizenden gasten. Jij zorgt voor een ontruimingsplan. Een bedrijf exporteert gevaarlijke stoffen. Jij bewaakt de veiligheid tijdens het transport. Veiligheid is overal belangrijk. Thuis. Bij het uitgaan. Op scholen, evenementen en festivals. Tijdens vakanties. Bij epidemieƫn of economische crisis.

Jij

Jij stapt graag de wereld in van safety & security, risicobeheersing en crisiscommunicatie. Jij wilt dat mensen veilig wonen en werken. Je houdt van organiseren, regelen en coƶrdineren. Je werkt zelfstandig, maar brengt ook graag partijen samen. Je zoekt en vindt passende oplossingen.

De opleiding Integrale Veiligheid

Je onderzoekt veiligheidsvraagstukken. Bekijkt ze van juridische, economische, psychologisch en bestuurskundige kant. Je wordt de spin in het web. Die problemen signaleert, projecten opzet en de veiligheid bewaakt. Bij een grootschalige ramp. Maar ook 'gewoon' in steden en buurten. Je leert vooral in de praktijk. Je leert omgaan met agressie. Met media in crisiscommunicatie. En traint je in security, BHV en onderzoekstechniek.

Na deze opleiding ben je Bachelor of Business Administration (BBA).

Kenmerkend voor deze opleiding

Avans Hogeschool is de enige hogeschool in Nederland die de deeltijdopleiding Associate degree Bedrijfskunde aanbiedt. Je volgt een volwaardig managementprogramma. Na twee jaar behaal je je Associate degree. Je kunt daarna naadloos instromen in het derde jaar van de bacheloropleiding Bedrijfskunde MER, Integrale Veiligheid of Bestuurskunde. De opleiding is praktijkgericht, kleinschalig en informeel. Docenten zijn makkelijk te bereiken.

Open dag 7 november 2015

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg