Publicaties

Publicaties van Expertisecentrum Sustainable Business zijn opgenomen in de HBO-Kennisbank.

Overzicht van publicaties
 

Jaarverslag ESB 2016

In het jaarverslag 2016 van het Expertisecentrum Sustainable Business (ESB) van Avans Hogeschool vind je informatie over de strategie, activiteiten en prestaties van het expertisecentrum. We laten zien wat de relatie is tussen de opdracht die het expertisecentrum heeft en hoe we daar voor interne en externe stakeholders invulling aan geven. Zo krijg je inzicht in wat het ESB doet en welke resultaten we bereiken.

Het jaarverslag is beschikbaar als online magazine.

Businessplan ESB 2020

Lees hoe het ESB van Avans Hogeschool de komende jaren een bijdrage wil leveren aan verduurzaming van onze economie en maatschappij in het ESB Businessplan2020 ‘Business met een boodschap’.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van januari leest u meer over Smart Lighting Concepts (SLIC), actieonderzoek en over gaming. Naast bijdragen van de lectoraten International Business en Working and Organising vindt u ook meer over de input van Improving Business, Finance and Accounting en New Marketing.

In samenwerking met AI&I organiseerde het lectoraat Improving Business het derde symposium Continu Verbeteren. 33 studenten die de minor Continu Verbeteren volgden, gaven hier een posterpresentatie. Wilt u mee weten over deze minor, lees dan het artikel ‘Geslaagd symposium Continu Verbeteren’.

Daarnaast vertelt docent-onderzoeker New Marketing Marco Kuijt meer over een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer en schreef lector Marleen Janssen Groesbeek een artikel over een inspirerend betoog van Jan-Peter Balkenende. Hij was 29 januari te gast bij Avans Hogeschool, waar hij voor 100 studenten sprak over sustainable development goals.

Nieuwsbrief januari 2018

Eerdere nieuwsbrieven:


​Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief. Meld je aan via info.esb@avans.nl.

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Continu Verbeteren

Symposium op 24 januari

Meer info