Publicaties

Publicaties van Expertisecentrum Sustainable Business zijn opgenomen in de HBO-Kennisbank.

Overzicht van publicaties
 

Jaarverslag ESB 2016

In het jaarverslag 2016 van het Expertisecentrum Sustainable Business (ESB) van Avans Hogeschool vind je informatie over de strategie, activiteiten en prestaties van het expertisecentrum. We laten zien wat de relatie is tussen de opdracht die het expertisecentrum heeft en hoe we daar voor interne en externe stakeholders invulling aan geven. Zo krijg je inzicht in wat het ESB doet en welke resultaten we bereiken.

Het jaarverslag is beschikbaar als online magazine.

Businessplan ESB 2020

Lees hoe het ESB van Avans Hogeschool de komende jaren een bijdrage wil leveren aan verduurzaming van onze economie en maatschappij in het ESB Businessplan2020 ‘Business met een boodschap’.

Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief van maart 2018 leest u meer over de Globe Conference 2018 in Vancouver. Onder andere Edwin Verlangen, Nies Rijnders, Marleen Janssen Groesbeek en Han van Son waren hier bij aanwezig. Marleen gaf een presentatie in Canada, Han schreef een artikel voor deze nieuwsbrief en er werden verschillende blogs geschreven.

Jorna Leenheer, lector New Marketing, neemt afscheid van het ESB. Zij gaat per 1 april 2018 aan de slag als senior-lecturer (hoofddocent) bij Tilburg University. Het ESB wenst haar heel veel succes met haar nieuwe baan.

Ronald Venn, docent onderzoeker bij het lectoraat Strategy and Innovation is benoemd als lid van het Editorial Review Board van het South Asian Journal of Business Studies (SAJBS) en er is een vacature bij het lectoraat Finance and Accounting.

Tijdens de Onderwijsdag op 12 april wordt de winnaar van de Avans Innovatieprijs bekend gemaakt. Vol trots laat het ESB weten dat Stephan Wouters, docent onderzoeker bij het lectoraat Improving Business, een van de genomineerden is.

Wilt u weten hoeveel studenten zich hebben ingeschreven voor de minor Onderzoek in Sustainable Business? Of bent u geïnteresseerd in de verschillende bijeenkomsten of trainingen die recentelijk hebben plaatsgevonden? Klik dan op onderstaande link voor de laatste versie van de nieuwsbrief van het ESB.

Nieuwsbrief maart 2018

Eerdere nieuwsbrieven:


​Blijf op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief. Meld je aan via info.esb@avans.nl.

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Smart Light Concepts

CO2-uitstoot verminderen door slimme openbare verlichting

Kom naar het startcongres op 5 juni

Meld je aan

2 vacatures voor nieuwe lectoren

Naar vacatures