Mbo-middag 14 december 2016

Je zit in het voorlaatste of laatste jaar van je mbo-opleiding en je wilt doorstuderen aan het hbo. Je alvast oriënteren op je toekomst. En meer te weten komen over de overgang van mbo naar hbo. Kom dan naar de jaarlijkse Mbo-middag van Avans Hogeschool in Breda of 's-Hertogenbosch.

Programma

 12.45-13.00 Ontvangst 
 13.00-14.00

Plenair gedeelte
Een panel van Avansstudenten en een decaan geven inhoudelijke en praktische informatie. Ze gaan in op al je vragen. Je komt meer te weten over de overeenkomsten en verschillen tussen studeren aan het mbo en hbo. En je krijgt antwoord op vragen over beroepsperspectief en verkorte leerroutes. Maar ook over de lesstof en roosters.

 14.00-14.15 Pauze 
 14.15-15.30 Workshop 
Je krijgt meer informatie over de opleiding waar je interesse in hebt. Kies bij je aanmelding uit 1 van de workshops die we aanbieden. Lees meer over de workshops in Breda of workshops in ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden

Meld je vanaf eind oktober aan voor de Mbo-middag. Bij je aanmelding kies je 1 workshop. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail met een e-ticket en QR-code. Zorg dat je deze QR-code bij je hebt als je naar de Mbo-middag komt.

Volg je het schakelprogramma mbo-Avans Hogeschool, dan heeft de Mbo-middag voor jou geen toegevoegde waarde.

Film Mbo-middag