Mbo-middag 14 december 2016

Je zit in het voorlaatste of laatste jaar van je mbo-opleiding en je wilt doorstuderen aan het hbo. Je alvast oriënteren op je toekomst. En meer te weten komen over de overgang van mbo naar hbo. Kom dan naar de jaarlijkse Mbo-middag van Avans Hogeschool in Breda of 's-Hertogenbosch.

Programma

12.45-13.00 Ontvangst 
13.00-14.00 Algemeen gedeelte voor iedereen
Een panel van Avansstudenten en een decaan geven inhoudelijke en praktische informatie. Ze gaan in op al je vragen. Je komt meer te weten over de overeenkomsten en verschillen tussen studeren aan het mbo en hbo. En je krijgt antwoord op vragen over beroepsperspectief en verkorte leerroutes. Maar ook over de lesstof en roosters.
14.00-14.15 Pauze 
14.15-15.15 Workshop 
Je krijgt meer informatie over de opleiding waar je interesse in hebt. Kies bij je aanmelding uit 1 van de workshops die we aanbieden. Lees meer over de workshops in Breda of workshops in ’s-Hertogenbosch.
15.30-16.15 Algemeen gedeelte voor iedereen
Informatie over Associate degree Opleidingen: nieuwe tweejarige praktijkgerichte hbo-opleidingen met een wettelijk erkend hbo-diploma. Avans start vanaf september 2017 met deze opleidingen, in samenwerking met de mbo’s en het werkveld in de regio. Dit zorgt voor een naadloze overgang van het mbo naar het hbo en van het hbo naar de praktijk. Tijdens deze voorlichting wordt uitgelegd wat een Associate degree (Ad) is, ontdek je of een Ad-opleiding bij jou past en krijg je uitleg over de verschillende Associate degree opleidingen die in 2017 in ’s-Hertogenbosch en in 2018 in Roosendaal starten.

Aanmelden

Meld je aan voor de Mbo-middag. Bij je aanmelding kies je 1 workshop. Je krijgt hiervan een bevestigingsmail met een e-ticket en QR-code. Zorg dat je deze QR-code bij je hebt als je naar de Mbo-middag komt.

Volg je het schakelprogramma mbo-Avans Hogeschool, dan heeft de Mbo-middag voor jou geen toegevoegde waarde.

Film Mbo-middag