International Business and Languages

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

De opleiding International Business and Languages bereidt je voor op internationaal zakendoen. Je wordt een meertalige wereldburger met kennis van culturen en van internationale economie.

Een Nederlands bedrijf produceert bakfietsen. Ze willen de Duitse markt op. Jij onderzoekt als exportmedewerker de mogelijkheden om de bakfietsen daar te introduceren en doet concrete aanbevelingen.

Jij

Je bent avontuurlijk, ondernemend en commercieel. De economie boeit jou, net als andere culturen. Je bent internationaal georiƫnteerd en hebt een talenknobbel. Vanuit die passie wil je graag samenwerken met mensen uit verschillende landen.

De opleiding International Business and Languages

Je leert ondernemen en volgt les in marketing, communicatie, sales, cultuur en financieel management. De opleiding is internationaal gericht en talen zijn erg belangrijk. Naast Engels kies je twee andere talen: Frans, Spaans of Duits. Vanaf het derde jaar zijn al je lessen in het Engels. Je loopt een half jaar stage in het buitenland en je volgt een minor aan een buitenlandse universiteit. Je kunt ook afstuderen in het buitenland.

Als je slaagt mag je de titel BBA voeren.

Kenmerkend voor deze opleiding

Wij hebben intensief contact met onze studenten en benaderen ze op een persoonlijke manier. Daarnaast hebben we ook goede contacten met exportbedrijven in de regio. De opleiding trekt ook internationale studenten. Onze studenten ervaren de samenwerking met hen als een pluspunt. Zelf kun je ook anderhalf jaar van je opleiding in het buitenland doorbrengen.

Open dag 4 november 2017

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Kom langs

Andere opleidingen

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant.

Studie in cijfers

Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde.

Bekijk de cijfers

Film over studiekeuze