Elektrotechniek

Voltijdopleiding in Breda

Je draagt met de opleiding Elektrotechniek bij aan de hypermoderne wereld. Je ontwikkelt je tot creatieve ingenieur met verstand van Smart Energy of Industriële Automatisering.

Je werkt aan de ontwikkeling van elektrisch rijden. Bedenkt innovaties op het gebied van accutechnologie, elektrische aandrijving of communicatie. Slimme elektriciteitsnetten voor elektrische energie. Met oog voor duurzaamheid. Of je ontwerpt een app voor alle aansturing in huis. Met industriële automatisering bedenk je zelfsturende processen.

Jij

Jij bent bezig met de toekomst. Elektrische auto's. Zelfdenkende koelkasten. Productierobots. Je werkt graag met je handen, je hoofd en computers. Liefst aan technische installaties. Je hebt passie voor techniek. Bedenkt creatieve oplossingen. En houdt daarbij oog voor comfort van de gebruiker. Je bent de 'spin in het web' voor technische innovaties.

Na je afstuderen ben je Bachelor of Science.

De opleiding Elektrotechniek

Je combineert techniek met innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen. Je leert alles over smart energy en industriële automatisering. Je volgt les in thema's rondom slim energiegebruik en automatiseren. Zoals elektrisch rijden, het energiezuinig maken van een industriële productielijn of het ontwikkelen van energiezuinige apparaten. De onderwijsinhoud is actueel en samen met het bedrijfsleven ontwikkeld.

Kenmerkend voor deze opleiding

Elektrotechniek staat al jaren in de top 3 volgens de Nationale Studenten Enquête. Onze studenten vinden de opleiding goed.

Open dag 27 januari 2018

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg


Kom langs

Andere opleidingen

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant.

Studie in cijfers

Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde.

Bekijk de cijfers

Film over studiekeuze