Bedrijfskunde

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij bent een teamspeler en bruggenbouwer. Analytisch en creatief. In de opleiding Bedrijfskunde, voorheen Bedrijfskunde MER, speel je in op veranderingen in organisaties. Je zet innovaties in gang.

Een bedrijf wil 'het nieuwe werken' invoeren. Een andere manier van werken en samenwerken. Ondersteund door de laatste technologie. Ze vragen jou om het proces te begeleiden. Jij bent in staat om met jouw kennis en persoonlijkheid een brug te slaan tussen mensen. Afdelingen. Organisaties en middelen.

Jij

Je wilt het beste uit organisaties halen. Je ziet jezelf als verbinder. Je vindt het leuk om problemen op te lossen. Je bent goed in organiseren. En je houdt ervan om in een team te werken. Je bent analytisch. Veelzijdig en nieuwsgierig.

De opleiding Bedrijfskunde

Je ontwikkelt jezelf tot allround bedrijfskundige. Je leert alle vaardigheden die nodig zijn als toekomstig adviseur. Zoals communicatieve vaardigheden en gesprekstechnieken. Je verdiept je in belastingstelsels. Duikt in wetten en regels. En maakt marketingactieplannen en financiƫle scenario's.

Ben je geslaagd, dan mag je je Bachelor of Science (BSc) noemen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Bedrijfskunde richt zich nadrukkelijk op het bedrijfsleven. En ontwikkelt lesmateriaal en praktijkcases in samenwerking met bedrijven en organisaties. Jij gaat regelmatig op bedrijfsbezoek. En volgt lessen van gastsprekers uit de praktijk. Vanaf je eerste jaar werk je aan praktijkopdrachten.

Topopleiding_Keuzegids_Hbo2018_AvansDeze opleiding behoort tot de beste opleidingen Bedrijfskunde van Nederland door Keuzegids Hbo 2018. De Keuzegids gebruikt de oude naam Bedrijfskunde MER nog.

Bekijk de verschillen met andere opleidingen in het interessegebied Economie en Bedrijf (pdf).

In onderstaande video vertellen studenten over de opleiding Bedrijfskunde.

 

Open avond 21 maart 2018

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Kom langs

Andere opleidingen

Deze opleidingen vind je misschien ook interessant.

Studie in cijfers

Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde.

Bekijk de cijfers

Film over studiekeuze