Advanced Business Creation

Voltijdopleiding in 's-Hertogenbosch

Jij denkt graag buiten de lijnen. En je hebt lef. Met de opleiding Advanced Business Creation geef je innovaties vorm. Met een flinke dosis creativiteit, ondernemerszin en doorzettingsvermogen.

Je doet onderzoek naar trends en ontwikkelingen. En vertaalt deze naar nieuwe producten of diensten. Advanced Business Creation is de eerste opleiding gericht op innovatie die studenten opleidt tot businesscreators. Door de combinatie van creativiteit en ondernemerschap gaan wij met een open mind complexe vraagstukken uit de praktijk te lijf. De businesscreator creëert op systematische wijze duurzame waarde door innovatie.

Jij

Jij wilt je ideeën echt realiseren. Binnen organisaties of in een eigen onderneming. Je bent ondernemend. Nieuwsgierig en creatief. Hebt lef, doorzettingsvermogen en een open houding. Je durft andere keuzes te maken. Jij hebt een brede blik op de wereld. Ziet wat er gebeurt. Je zoekt uitdaging. Dan is de opleiding Advanced Business Creation iets voor jou.

De opleiding Advanced Business Creation

Je leert via projecten met het bedrijfsleven. Pakt samen met studenten problemen van bedrijven aan. Je inspireert ze met nieuwe oplossingen. Die praktisch uitvoerbaar zijn. Bijvoorbeeld een trendonderzoek over belangrijke ontwikkelingen in de zorg. Je vernieuwt. Je doet dat via de innovatie-cyclus. Je leert over trendanalyse, ideeëngeneratie, conceptontwikkeling en implementatie.

Ben je geslaagd, dan ben je Bachelor of Arts.

Kenmerkend voor deze opleiding

De aandacht voor duurzaamheid. Het is verweven in alle vakken en projecten zodat je het leert inzetten in werk en privé. Advanced Business Creation is ook de eerste hbo-opleiding in Nederland die zich richt op vernieuwend ondernemen. De ABC Factory speelt hierin een centrale rol. Een creatieve werkplaats waar je samenwerkt met studenten, docenten en experts uit de arbeidsmarkt. Live én virtueel.

TopopleidingDeze opleiding behoort tot de beste opleidingen Advanced Business Creation, volgens Keuzegids HBO 2017. 

Vlog 

Volg vlogger Linde Lebbink over haar leven als ABC-student. Bekijk hieronder de trailer. 

 

Open dag 4 november 2017

Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg


Kom langs

Andere opleidingen

Studie in cijfers

Vergelijk deze opleiding met het landelijke gemiddelde.

Bekijk de cijfers

Film over studiekeuze