Arbeidsvoorwaarden

Avans Hogeschool biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Flexibiliteit

Een fulltime werkweek is 36, 38 of 40 uur. Het aantal werkuren, je werkdagen en begin- en eindtijden bespreek je met je leidinggevende. Je mag tot maximaal 10% van je aanstellingsuren extra werken voor verlofuren. Parttime werken kan vaak ook.

Talentontwikkeling

Avans biedt veel mogelijkheden voor ontwikkeling van jouw talenten. Zodat je kunt groeien. In je functie, als persoon of naar een andere functie. Zo kun je intern trainingen volgen of een afspraak maken voor een loopbaanadviesgesprek via Ontwikkelen@avans. Geef zelf richting aan je ontwikkeling en je loopbaan. 

Verlof

Je verlofuren zijn afhankelijk van het aantal gewerkte uren. Werk je bij een fulltime aanstelling 36 uur, dan heb je recht op ruim 27 dagen per jaar. Werk je 40 uur, dan bouw je extra verlof op en heb je recht op ongeveer 52 dagen. Werk je parttime, dan berekenen we het verlof naar rato. 

Extra’s

Je krijgt in mei een vakantietoeslag van 8%. Aan het einde van het kalenderjaar krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3%. Dat is een volledige dertiende maand.

Zorgverzekering

Je sluit een zorgverzekering met collectiviteitskorting af bij Zilveren Kruis Achmea.

Pensioen

Als je bij Avans Hogeschool werkt, bouw je pensioen op via het ABP.

Vervoer

Reis je met het openbaar vervoer naar Avans, dan krijg je dit vergoed als je gebruikmaakt van de Avans-mobiliteitskaart. Ook kun je onder voorwaarden deelnemen aan de Avans-fietsregeling.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je in de CAO hbo 2018-2020. Na je aanstelling nodigen we je uit voor onze introductie voor nieuwe medewerkers. Daar hoor je meer over werken bij Avans.