Solar Team Eindhoven presents: ‘It’s SHOWtime!’

Wil je nu al met eigen ogen het mobiele duurzame huis-op-wielen zien? Het Solar Team Eindhoven biedt je nu die unieke kans!

Wil je nu al met eigen ogen het mobiele duurzame huis-op-wielen zien? Het Solar Team Eindhoven biedt je nu die unieke kans!

Solar Team Eindhoven: al jaren wereldwijd toonaangevend op het gebied van zonneauto’s, met maar liefst 4 overwinningen in de ‘Cruiser-klasse’ tijdens de World Solar Challenge! En het Solar Team 2021 blijft innoveren en verrassen met techniek, creativiteit op het gebied van duurzaamheid. Nu met het Self-sustaining House On Wheels (kortweg SHOW) een uniek nieuw concept van een mobiel duurzaam huis, dat draait om én op zonne-energie. Een huis waarin je duurzaam leeft, woont, werkt én reist, dankzij zonne-energie, dus onafhankelijk van het energienetwerk! 

Wil ook jij zelf die toekomst nu al zien? Kom dan op vrijdagmiddag 10 september naar Melkfabriek De Caai in Eindhoven (16.00 uur - 17.00 uur). Bestel dan snel een kaartje (want: vol = vol!) zodat we weten dat je komt (kaartje € 2,50, inclusief borrelhapje). Graag bij het kopen van je ticket vermelden dat je van Avans komt!

Bestel kaartjes

Solar Team Eindhoven werkt samen met het lectoraat Smart Energy.