Symposium TECH in Motion 2020 - Customer journey in a hightech world!

Hoe moet je als bedrijf je gegevens beveiligen; wat zijn de effecten voor de consument en hoe zorg je als bedrijf dat je de nieuwe technologische ontwikkelingen toepast? Op dit soort vragen proberen wij tijdens het TECH in Motion 2020 symposium op 23 januari antwoord te geven.  

Customer Journey

Dit symposium staat in het teken van de moderne Customer Journey en dan met name de SMART technologieën die hierin een belangrijke rol (gaan) spelen. Deze reis omvat alles van het idee van de klant, het (custom-made) ontwerpen, het bestellen, produceren en het leveren tot het gebruik van het daadwerkelijke product. 

Voor wie?

Tijdens dit symposium komt u meer te weten over Smart Industry / Industry 4.0, Blockchain, Virtual Reality en nog veel meer. TECH in Motion 2020 is daarom met name interessant voor studenten  en docenten Techniek & ICT – mbo, hbo of wo en iedereen die geïnteresseerd is in technologische ontwikkelingen.

Programma

10:30 Ontvangst & registratie
11:00 Keynote Ton Verschuren - SEW Eurodrive B.V.
12:10 Parallelsessies ronde 1
13:00 Lunch en minorenmarkt
13:45 Presentaties van de verschillende minoren
14:40 Parallelsessies ronde 2
15:30 Afsluitende borrel en netwerkmogelijkheid

Locatie en aanmelden

In twee parallelle sessies kunt u zelf uw reis bepalen en wordt u tussendoor verrast door presentaties van Avans Minorstudenten. Uiteraard voorzien we u ook van een fijne lunch en een afsluitende borrel. De locatie is Avans Hogeschool, Lovensdijkstraat 61, gebouw LA in Breda. Wacht niet langer en meld aan.

Symposium TECH in Motion 2020 - Customer journey in a hightech world!

,

Aanmelden