Symposium Continu Verbeteren 2020

Het lectoraat Improving Business en de minor Continu Verbeteren van Avans Hogeschool verzorgen op woensdag 22 januari 2020 het symposium Continu Verbeteren bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch.

Verbeterprojecten studenten

Studenten van de minor Continu Verbeteren zijn 5 weken lang fulltime bij een bedrijf aan de slag gegaan met ieder 2 verbeterprojecten. In posterpresentaties vertellen ze over hun projecten. Met welke problemen zijn ze aan de slag gegaan? Hoe hebben ze die problemen opgelost? En wat hebben ze zelf van de projecten geleerd? Studenten die met deze minor hun Lean Six Sigma Greenbelt hebben behaald, ontvangen het certificaat aan het einde van het symposium.

Spiral Dynamics

Na de posterpresentaties nemen managementadviseur Patrick ’t Hart van Perficio en onderzoeksdocent Jonathan Pieters van Avans Hogeschool u in hun keynote mee in de wereld van Spiral Dynamics. Dat model wordt vaak ingezet bij verandermanagement. Het beschrijft de bewustzijnsontwikkeling van personen of van een collectief, zoals een bedrijf. Zit een groep in het laagste niveau van bewustzijn, dan zijn ze er vooral op gericht om als groep te overleven. In het hoogste niveau stimuleren en inspireren de groepsleden elkaar om samen tot mooiere en betere resultaten te komen. Patrick ’t Hart en Jonathan Pieters stellen u de vraag: passen uw organisatiewaarden bij de continu verbeterende organisatie van de toekomst?

Programma

13:00 Opening door lector Improving Business Ton van Kollenburg en Avansdocent Anne van Hoof
13:30 Posterpresentaties door studenten van de minor Continu Verbeteren
15:30 Pauze
16:00 Keynote: Is continu verbeteren klaar voor de toekomst? door Patrick 't Hart en Jonathan Pieters
16:54 Uitreiking Lean Six Sigma Greenbelt certificaten onder leiding van Avansdocenten Anne van Hoof en Myke Groeneboer
17:00 Afsluitende borrel

Locatie

Het symposium vindt plaats in het Atrium bij Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 in ’s-Hertogenbosch.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Meer informatie

Als u meer wilt weten over het symposium, dan kunt u een mail sturen aan info.esb@avans.nl.

Symposium Continu Verbeteren 2020

, 's-Hertogenbosch

Aanmelden