Expositie Big Brother or Smart Sister?

Op vrijdag 30 november is de expositie ‘Big Brother or Smart Sister?’ officieel geopend. Uitgesproken digitale mediakunst daagt de bezoekers uit om na te denken over de eigen (digitale) veiligheid. Wat is belangrijker, privacy of veiligheid? En wat is uw eigen rol daarin?

De expositie is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Tetem uit Enschede. Onder de titel ‘Counting digital sheep’ was een deel van de expositie daar ook te zien in voorjaar van 2018.

Deze expositie kan individueel bezocht worden, met een groep studenten na vooraanmelding óf via thematische workshops. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u per mail contact op met het lectoraat Digitalisering en Veiligheid via Rolinka Plug.

De expositie is van 30 november tot en met 20 december en van
maandag tot vrijdag te bezoeken van 08.30 – 20.30 uur. Let op: vrijdags tot 17.00 uur.

Entree van Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 in ’s-Hertogenbosch

Vrijwilligers gezocht

Wil jij bezoekers bewust maken van het belang van digitale veiligheid? We zoeken suppoosten en rondleiders

Expositie Big Brother or Smart Sister?

, 's-Hertogenbosch