Reünie opleiding Fysiotherapie

1 apr
12:30 - 19:30
Aanmelden

Het is al eerder via de sociale mediakanalen gedeeld. Op zaterdag 1 april aanstaande is de langverwachte reünie van de opleiding Fysiotherapie aan Avans Hogeschool.

Omdat we samen met jullie de kracht van de verbinding willen vieren, een kracht die we de afgelopen jaren van ‘sociale armoede’ extra zijn gaan waarderen. Dus niet alleen ter ere van het 30-jarig bestaan van onze befaamde Winterwerkweek.

Via dit bericht willen we belangstellenden alvast informeren over het voorlopige programma.

Over het programma

12.30:
Rondleiding door ons opleidingsgebouw aan de Hogeschoollaan in Breda. Hoeveel is er veranderd sinds de tijd dat jij de opleiding verliet?

13.45:
Ontvangst en officiële opening van de reünie bij STRND aan de Slingerweg in Breda (achter de Tramsingel).

14.15:
Presentatie van futurist en biohacker Peter Joosten over de impact van technologische innovaties op ons als mens en op de maatschappij.

15.00: 
Informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, met onder andere wat spelletjes. (Hoe kan het ook anders ...) en de mogelijkheid een wandeling te maken door onze ‘laan der herinneringen’.

18.00-19.30:
Einde voorbereide programma. Maar laten we de activiteiten die zonder voorbedachte rade plaats kunnen vinden niet te kort doen 😉 Weet jij de binnenstad nog te vinden met je ogen dicht?

Hulp is welkom

Graag willen we ons grote alumninetwerk om hulp vragen bij het bereiken van alle oud-studenten en -medewerkers. Je doet ons dan ook een groot plezier wanneer je dit bericht deelt met zoveel mogelijk mensen uit je netwerk.

Op naar een zeer gezellig samenzijn!

Reünie opleiding Fysiotherapie

1 apr
12:30 - 19:30
Aanmelden