Lectorale rede: Groeispurt! Jeugd, alliantie en sociale technologie

Christa Nieuwboer, Lector Jeugd, Gezin & Samenleving, houdt haar lectorale rede. Zij introduceert hierin het lectoraatsprogramma voor de komende 5 jaar.

“Vroeg aansluiten, samen ontdekken en passende tools inzetten!” is het motto van het lectoraat, dat onderdeel is van het Expertisecentrum Caring Society.

Programma

12.30 uur: Ontvangst TEST-event
14.30 uur: Inloop lectorale rede Christa Nieuwboer
16.30 uur: Receptie en borrel

Begin met TEST

Voorafgaand aan de lectorale rede bezoekt u TEST: Tryout Event Sociaal & Technologie. Tijdens dit event probeert u diensten en producten uit die professionals in het sociale domein hebben ontwikkeld. Geef bijvoorbeeld feedback op online opvoedinformatie. Maak kennis met `Bram’, de digitale hulp bij Samen beslissen over jeugdhulp. En werk samen: help ‘Obi’ om op gewicht te blijven.

Gezond opgroeien en opvoeden

De rol van professionals verschuift van ‘zeggen hoe’ naar ‘vragen wat nodig is om’ gezond op te groeien en op te voeden. Ze sluiten aan bij de leefwereld van jeugd en ouders, lokaal en digitaal. Zij werken flexibel samen, over disciplines en organisatiegrenzen heen. Ze zijn creatief in het toepassen van technologie voor sociale doeleinden. Het lectoraat doet onderzoek naar deze beroepsontwikkeling.

Locatie

Hogeschoollaan 1, Breda

Aanmelden

Dit evenement is gratis toegankelijk. Meld u aan via de button onderaan deze pagina.

Groeispurt! Jeugd, alliantie en sociale technologie

, Breda

Aanmelden