Praat mee: is het vestigingsbeleid voor bedrijven 'millennial proof'?

Welke voorwaarden stellen millennials aan een toekomstbestendig vestigingsbeleid voor Nederland? Daarover praten student(-ondernemers) en bedrijven met elkaar tijdens het World Café op woensdag 20 november. Aanwezig zijn en meepraten? Dat kan!

Bekende namen

Erbij zijn is de moeite waard, want een aantal gerenommeerde deskundigen op dit gebied schuift aan:

• Christian Heerings (commercial director Greenport Venlo)
  • Marcel Deryckere (regiomanager VNO-NCW)
  • Marit Maij (managing director CNV International en voormalig Tweede Kamerlid)
  • Sjoerd Hardeman (senior econoom Rabobank Nederland)
  • Yvonne Kanters (directeur Avans School of International Studies).

Zij praten in een panelgesprek over het millennial proof vestigingsbeleid en daarna in de bekende open en levendige discussiesfeer van het World Café. Spreekt het Nederlandse vestigingsbeleid voldoende bedrijven aan voor de komende generaties? Dat is een van de kernvragen.

Het World Café wordt georganiseerd door het Avans Ondernemerscentrum in samenwerking met het Expertise Centre Sustainable Business - International Business van Avans. Aanleiding van deze editie van het World Café is de Global Entrepeneurship Week

Erbij zijn

Het World Café vindt plaats op woensdag 20 november van 9.30 - 13.00 uur bij Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1 in Breda. Aanmelden kan via ondernemerscentrum@avans.nl.

Praat mee: is het vestigingsbeleid voor bedrijven 'millennial proof'?

, Breda