Talentendag Den Bosch Data Week

Maak kennis met allerlei projecten en bedrijven op het gebied van data science. Gratis dag vol workshops en lezingen voor alle studenten.

Alle mbo-, hbo- en wo-studenten kunnen zich inschrijven voor deze gratis dag vol workshops, lezingen, een escaperoom en een DATAplein. Op het DATAplein maak je tijdens een lunch kennis met allerlei projecten en bedrijven op het gebied van data science.

Programma

De talentendag begint om 10.00 uur op het DATA-plein bij Avans Hogeschool. Daar start data-sciencespecialist Ander de Keijzer met de kick-off. Hij neemt je mee in de wereld van data en vertelt over de allerlaatste ontwikkelingen. Hierna bieden diverse bedrijven en lectoraten workshops en lezingen aan die je kosteloos mag volgen. Hieronder een greep uit de onderwerpen die voorbij komen:

  • Hoe data in te zetten om klanten te binden aan een bedrijf
  • It doesn’t have to be sci-fi to be AI!
  • Eyes online: data en drones gaan jouw buurt veilig maken. Wil je daar werken of wonen?
  • Ben jij al gerobotiseerd?
  • En meer …

Vanaf 13.00 uur is er een lunch op het DATA-plein. Hier vind je informatie over dataprojecten van andere studenten, alumni en DATA-bedrijven. Vanaf 14.30 uur kun je proberen te ontsnappen uit de Brandloyalty-escaperoom.

Locatie

Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215, 's-Hertogenbosch

Aanmelden

Meer informatie vind je op denboschdataweek.nl. Inschrijven doe je via de link onderaan deze pagina. Laat weten dat je meedoet via de Instagram-hashtag #datavoorjou.

De dag is mogelijk gemaakt door: Avans Hogeschool, gemeente ’s-Hertogenbosch, Brandloyalty, De Volksbank, Essent, Whyyellow, Pipple, Bol.com, Rockstarts IT, ATOS, Infosupport, Google, Geodan, Provincie Noord-Brabant en vele anderen.

Talentendag Den Bosch Data Week

, 's-Hertogenbosch

Aanmelden