Start actieprogramma behoud zorgpersoneel

In het Actieprogramma Behoud Zorgpersoneel zoeken 24 Brabantse zorgorganisaties en -opleiders antwoord op de vraag: wat is de meest effectieve aanpak om zorgpersoneel duurzaam voor de sector te behouden? Op 17 mei is de online start van dit programma.  

Avans Hogeschool ziet al 2 jaar op rij een toename van studenten bij de opleiding Verpleegkunde. Ondanks de mooie resultaten op de instroom van nieuwe medewerkers blijft de uitstroom van zorgpersoneel te hoog. Wat is de meest effectieve aanpak om zorgpersoneel duurzaam voor de sector te behouden? Op die vraag zoekt Avans Hogeschool samen met 24 zorgorganisaties en -opleiders uit Brabant een antwoord in het Actieprogramma Behoud Zorgpersoneel. Maandag 17 mei is de officiële start van het 4 jaar durende actieprogramma, waarvan de hogeschool samen met Transvorm, stichting IZZ en het Regioteam Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport initiatiefnemer is.
Lees meer over dit actieprogramma.

Aanmelden voor de kick-off

De kick-off van de uitvoeringsfase van het actieprogramma is op maandag 17 mei en vindt vanwege coronabeperkingen online plaats. Je kunt de kick-off deze dag vanaf 10:15 uur live volgen. Aanmelden kan hier.       

Start actieprogramma behoud zorgpersoneel

,

Aanmelden