Resilient City Event: technische innovaties voor de stad van de toekomst

Het Expertisecentrum Technische Innovatie presenteert zijn 5 actieve lectoraten en visie op de duurzame stad van de toekomst.

Het Expertisecentrum Technische Innovatie (ETI) richt zich op het realiseren van technische innovaties voor een leefbare, weerbare en duurzame stedelijke omgeving. ETI is een samenwerkingsverband tussen alle techniekopleidingen van Avans Hogeschool.

5 lectoraten

Deze middag presenteert ETI tijdens interactieve breakout-sessies zijn 5 actieve lectoraten:

• Smart Energy
  • Gebouwde Omgeving
  • Nieuwe Materialen en hun Toepassingen
  • Data Science & ICT
  • Robotisering & Sensoring.

Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten doen in deze lectoraten praktijkgericht onderzoek naar de ontwikkeling van de duurzame stad van de toekomst. De opgedane kennis wordt gedeeld en direct toegepast in de praktijk en in ons onderwijs.

Onder leiding van dagvoorzitter Siebe Bakker laten de mensen van het expertisecentrum tijdens dit event zien wat hun visie is en kijken zij samen met u naar de toekomst.

Rijksbouwmeester te gast

De inspirerende keynote speaker deze middag is rijksbouwmeester Floris Alkemade.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor alle relaties van de technische academies van Avans Hogeschool en van de lectoraten van het Expertisecentrum Technische Innovatie, die actief met ETI willen samenwerken en een positieve bijdrage willen leveren aan het expertisecentrum.

Meer informatie en aanmelden

Uitgebreide informatie over het programma en de sprekers vindt u op de website van het evenement. Aanmelden kan via deze site, of via de knop onder aan deze pagina.

Resilient City Event

, 's-Hertogenbosch