Minormarkt Den Bosch

Kom naar de minormarkt van Avans Hogeschool op 5 februari 2020 van 11.30 tot 13.30 uur op de Onderwijsboulevard in Den Bosch.

Zoek je een minor voor verbreding of voor verdieping, kom dan zeker kijken op deze minormarkt! Hier vind je informatie over verschillende minors en kun je ook direct je vragen stellen. En als je een minor heb gevonden, kun je je meteen inschrijven.

Niet alleen Avansstudenten zijn welkom, maar ook studenten van andere hogescholen. Vooraf aanmelden voor de markt is niet nodig.

Minors op de markt

Op de markt vind je in ieder geval informatie over de volgende minors:

• Active Aging (Academie voor Gezondheidszorg)
  • Arbeidsrecht en Arbeidsrelaties (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • Betekenisvol Ondernemen en Onderzoek (Academie voor Algemeen en Financieel Management)
  • Doorstroomminor Ethiek in Bedrijf en Organisatie (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • Doorstroomminor Human Resource Studies, Tilburg University (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • Doorstroomminor Management of Cultural Diversity, Tilburg University (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • Doorstroomminor Organization Studies, Tilburg University (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • GGZ-Agoog (Academie voor Sociale Studies)
  • Healthcare Innovation Design (Academie voor Gezondheidszorg)
  • Healthcare Innovation Management (Academie voor Gezondheidszorg)
  • International Entrepreneurship (Academie voor Marketing en International Business)
  • International Sales and Accountmanagement (Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie)
  • Jeugd (Academie voor Sociale Studies)
  • Kind, Kraam, Jeugd (Academie voor Gezondheidszorg)
  • Licht Verstandelijk Beperkt (Academie voor Sociale Studies)
  • Palliatieve Zorg (Academie voor Gezondheidszorg)
  • Recruitment (Academie voor HRM en Bedrijfskunde)
  • Verschil Maken (Academie voor Sociale Studies)
  • Vision & Robotics (Academie voor Engineering en ICT)
  • Vrije minor van AI&I (Academie voor Industrie & Informatica)
  • Werken in een gedwongen kader (Academie voor Sociale Studies)

Avans Hogeschool
Onderwijsboulevard 215
Atrium
's-Hertogenbosch

Liever naar Breda? Dat kan op 29 januari.

Minormarkt Den Bosch

, 's-Hertogenbosch