Jaarcongres Expertisecentrum Veiligheid: Uit de comfortzone

Het congres van het Expertisecentrum Veiligheid van Avans Hogeschool op donderdag 19 december 2019, staat dit jaar in het teken van het thema ‘Uit de comfortzone’ professioneel handelen in een snel veranderend krachtenspel.

Locaties

Na ontvangst en een inleiding bij Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch staat een serie excursies op het programma. Op verschillende locaties worden werkbezoeken georganiseerd met als doel de gasten kennis te laten maken met verschillende, niet alledaagse, praktijken. De nadruk ligt op de positie en het handelen van de professional.

Betekenisvol handelen

We gaan in de middag met name in op de vraag wat het voor de professional betekent om in een moeilijke context betekenisvol te handelen. Aansluitend vertellen alumni in hoeverre het onderwijs hen heeft voorbereid op hun huidige werk.

08:45 Ontvangst

Opening door dagvoorzitter, Bart Eigeman

09:40 Introductie door Sjaak Khonraad, lector Integrale Veiligheid
10.15 Vertrek naar verschillende excursies
12:00 Vertrek van locatie excursie terug naar Avans Hogeschool
12:30 Lunch
13:30 Reflectie en verbinding met lectoren van het EV
14:30 Alumni aan het woord
15:00 Inspirerende afsluiting
15:30 Kerstborrel

U kunt zich aanmelden via dit formulier.

Jaarcongres Expertisecentrum Veiligheid: Uit de comfortzone

,