Congres: De burger centraal

13 oktober

Congres: De burger centraal

Meld je aan

Het jaarlijkse congres van het Expertisecentrum Veiligheid komt er weer aan. Tijdens dit congres staat de burger centraal.

Impact gedreven handelen

In het huidige veiligheidsdomein spelen vragen een rol op het gebied van de impact die je wil realiseren ten aanzien van de burger. Maar ook hoe de burger zich verhoudt tot sociale structuren, systemen en context. En vragen over wat je hebt teweeggebracht, over de veranderingen die je voor ogen hebt en de veranderingen die gebeuren, gewenst of ongewenst. Impact gedreven handelen in het veiligheidsdomein staat dan ook centraal binnen alle lectoraten van het Expertisecentrum Veiligheid.

Met dit congres zoomen de lectoraten van het Expertisecentrum Veiligheid in op hoe de aankomend professional kan bijdragen aan concrete, positieve en duurzame veranderingen of oplossingen voor burgers in het zorg- en veiligheidsdomein.

Meer informatie

Bekijk de eventwebsite voor als je benieuwd bent naar meer informatie over het programma en wat je kunt verwachten tijdens de plenaire sessies van de lectoraten. Of als je meer wilt weten over de inhoud van de workshops en rondetafelsessies. 

Aanmelden

Je kunt je nu al aanmelden voor het congres op 13 oktober. 

Congres: De burger centraal

Congres: De burger centraal

,

Aanmelden