MKB-event

18 apr.
Aanmelden

Op 18 april organiseert Avans Hogeschool, samen met netwerkorganisatie Regio Business, een MKB-event onder de noemer Business Ontmoet Business (BOB). Ben je ondernemer in het mkb of houd je je als Avansmedewerker bezig met co-creatie? Dan ben je van harte welkom.

Startups en gerenommeerde bedrijven

Het Brabantse midden- en kleinbedrijf bruist als nooit tevoren. Het innovatieve karakter en ondernemerschap zien we terug in tal van producten, trends en maatschappelijke vraagstukken. Een uiteenlopend palet van startups en gerenommeerde bedrijven vormt samen een uitgebreid netwerk mkb’ers, verspreid over heel Brabant.

Avans Hogeschool werkt nauw samen met het regionale bedrijfsleven. Op die manier houden we ons onderwijs actueel en relevant. Daarnaast levert Avans als kennisinstelling en strategisch partner een belangrijke bijdrage aan het bedrijfsleven op het gebied van diverse maatschappelijke vraagstukken.

Om de samenwerking en kennisdeling te bevorderen, verwelkomen wij het regionale mkb op onze locatie in Breda. Naast uitbreiding van het eigen, zakelijke netwerk, nodigen we ondernemers uit voor een avond vol inspiratie.

Duurzaam ondernemen

Het thema is duurzaam ondernemen. In een interview deelt Bob Hutten van Hutten Catering zijn duurzaamheidsambities en het praktiseren hiervan. Er is een masterclass in het teken van duurzaam ondernemen. Lector Marleen Janssen Groesbeek van het lectoraat Duurzame Finance en Accounting gaat hierover in gesprek met 3 regionale ondernemingen. Studentenondernemers pitchen hun nieuwste ideeën en worden van constructieve feedback voorzien.

Programma donderdag 18 april

Locatie: Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1, Breda

16.00 – 17.00 uur Masterclass Het nieuwe ondernemen; onzichtbare waarden, zichtbaar maken. Lector Marleen Janssen Groesbeek van het lectoraat Duurzame Finance en Accounting gaat in gesprek met Treeport Zundert, Mondzorg Plus en No Waste Army.
17.00 – 18.30 uur BoB Connect – netwerken
18.30 – 18.45 uur Plenaire opening door wethouder Carla Kranenborg en waarnemend CvB-voorzitter van Avans Jacomine Ravensbergen
18.45 – 19.15 uur Talkshow met Bob Hutten over duurzaam ondernemen
19.15 – 19.30 uur Pitch van studentondernemers
18.45 – 23.00 uur MKB netwerkevent

Aanmelden gaat via de website van Regio Business. Deelname is gratis. Alle communicatie over het event verloopt via Regio Business.

MKB-event

18 apr.