Jaarcongres CoE Veiligheid & Veerkracht

10 okt.
11:00 - 16:30
Aanmelden

Op donderdag 10 oktober 2024 houdt het Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht haar jaarlijkse congres, dit keer met het inspirerende thema ‘Veerkracht als vak, professionals in een woelige wereld’.

Sinan Can

In een wereld vol uitdagingen en veranderingen rijst de vraag: wat kunnen wij doen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden? Wat kunnen we leren van de verhalen uit de meest onveilige gebieden ter wereld?

Sinan Can, bekroonde documentairemaker en journalist, deelt een krachtig verhaal over de onvoorstelbare moed en veerkracht die hij heeft vastgelegd in zijn documentaires. Laat u meeslepen door zijn ervaringen en ontdek hoe wij deze lessen kunnen toepassen in ons eigen professionele leven.

Workshops

Ontdek hoe veerkracht in verschillende situaties nodig is en laat u inspireren door een zeer divers aanbod van workshops. Wat kunt u verwachten? Hieronder een greep uit verschillende onderwerpen:

  • Veerkracht en landelijke veiligheid: verken hoe veerkracht bijdraagt aan de bescherming van onze samenleving.
  • Veerkracht en jongeren: ontdek hoe de jongere generaties, met hun unieke perspectieven, zorgen voor nieuwe dynamiek en energie.
  • Veerkracht en technologie: leer hoe big data en AI kunnen bijdragen aan veerkrachtige organisaties.
  • Veerkracht en onderwijs: begrijp hoe veerkracht geïntegreerd kan worden in het onderwijs om de toekomst van onze kinderen te versterken.
  • Veerkracht en de omgeving: bekijk hoe veerkracht een rol speelt in lokale gemeenschappen en het beheer van maatschappelijke onrust.

Avans Impact Award

Tijdens het congres zetten we, voor de tweede keer, zowel een werkveldpartner als een student(engroep) in de schijnwerpers, die door hun samenwerking de grootste impact hebben gemaakt binnen het werkveld, onderzoek en onderwijs. Dit jaar staan de criteria in het teken van ons thema: de veerkrachtige professional van de toekomst.

Aanmelden

De locatie is Avans Hogeschool Breda aan de Hogeschoollaan 1 in Breda. De toegang op 10 oktober is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit congres biedt een platform voor kennisuitwisseling en netwerken. Schrijf u vandaag nog in en maak deel uit van een inspirerende dag. Samen bouwen we aan een veerkrachtige toekomst!

Jaarcongres CoE Veiligheid & Veerkracht

10 okt.
11:00 - 16:30
Aanmelden