Open avond opleidingen met decentrale selectie 15 december

Breda

De opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en Fysiotherapie hebben een fixus. Dat wil zeggen dat er een maximum aantal studenten kan starten in het eerste jaar.

Om in september 2022 te kunnen starten met deze opleiding moet je aanmelding uiterlijk 15 januari 2022 bij ons binnen zijn. Alleen dan kun je deelnemen aan de decentrale selectieprocedure.

Dit is het laatste moment voor de aanmelddeadline waarop je met je ouders naar onze locatie kunt komen. Tijdens de Open avond ga je ervaren of de opleiding bij je past, ontmoet je de docenten en studenten en proef je de sfeer. Er worden GEEN opleidingspresentaties gegeven. Deze volg je op de online Open avonden van 2, 3 en 4 november of op de extra online Open avond op 8 december.

Open avond opleidingen met decentrale selectie 15 december

, Breda