Online informatieavond

Start jij dit studiejaar met een voltijd- of duale bacheloropleiding? Bezoek dan de online informatieavond. Je komt alles te weten over jouw start bij Avans en de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld.

Voordat jij na de zomervakantie start met je opleiding, zijn er nog een aantal dingen die je moet regelen en die handig zijn om te weten. Je hebt zelf vast ook vragen.

Tijdens de online informatieavond vertellen we jou en je ouders alles wat je moet weten zodat je een goede start kunt maken. Na afloop is er ook voldoende gelegenheid om je vragen te stellen.

Programma

Algemene sessie van 19.00 – 19.25 uur
Jacomine Ravensbergen, lid van het College van Bestuur, heet jou en je ouders van harte welkom. Daarna vertellen we onder andere over; wat je moet doen om straks goed ingeschreven te staan, inloggegevens, begeleiding, sport en huisvesting.

Opleidingssessie van 19.30 – 20.00 uur
Je gaat naar de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld. Als je je voor meerdere opleidingen hebt aangemeld, dan kies je de opleiding van je eerste voorkeur. De opleiding vertelt onder andere over de intake, introductie, klassenindeling, studieloopbaanbegeleiding, benodigdheden en de manier van studeren.

Gelegenheid tot vragen
Bij je aanmelding kun je alvast laten weten welke vraag/vragen je graag beantwoord wilt hebben tijdens de informatieavond. We doen ons best om op zoveel mogelijk vragen antwoord te geven. Na afloop is er ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen.  

Aanmelden

Let op! Aanmelden kan tot en met zondag 27 juni 20.00 uur. 

Online informatieavond

,

Aanmelden