Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs bij Avans Hogeschool

De Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO) is hét podium voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland. Dit jaar vindt de NDDHO plaats op vrijdag 24 mei bij Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 in ’s-Hertogenbosch. Het thema is Voed de toekomst.

Programma

Het belooft een dynamische dag te worden met boeiende sprekers, gave studentenprojecten en inspirerende interacties. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn circulaire economie, voeding, energie en duurzame IT. Het volledige programma vind je op nddho.nl.

Keynote speaker

Jan Jonker, hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, verzorgt de keynote speech. Dagelijks inspireert hij studenten over de hele wereld. Hij heeft 34 boeken en ruim 200 publicaties op zijn naam staan. Daar zitten zelfs drie bestsellers bij, waaronder Circulair Organiseren (2018). Jonker is voorzitter van het landelijke onderzoeksprogramma Duurzame Business Modellen van NWO dat nog tot 2020 loopt. Meer informatie over Jan Jonkers en over de andere sprekers vind je op nddho.nl.

SustainaBul

Tijdens de NDDHO wordt ook de SustainaBul uitgereikt. Deze prijs gaat naar de onderwijsinstelling die vooroploopt op het gebied van duurzaamheid in onderzoek, onderwijs, bedrijfsvoering en de integrale benadering. De SustainaBul is een initiatief van Studenten voor Morgen

Deelname is gratis. Meld je van tevoren aan via het aanmeldformulier.

Organisatie

De NDDHO is een initiatief van Studenten voor Morgen, SURF, Het Groene Brein, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Green IT, de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid.

NDDHO bij Avans Hogeschool 's-Hertogenboch

, 's-Hertogenbosch