HBO-Verpleegkunde

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Duaalopleiding in 's-Hertogenbosch

Je kiest met de opleiding HBO-Verpleegkunde voor een uitdagend en boeiend beroep. Als verpleegkundige ben je breed opgeleid. Je kunt gaan werken in alle sectoren binnen de zorg.

Lotte werkt als wijkverpleegkundige. Halima coördineert en verleent zorg in het ziekenhuis. Pieter begeleidt ouders op het consultatiebureau. Jeanette is kwaliteitsadviseur in een zorg- en behandelcentrum. Zo hebben HBO-Verpleegkundigen een veelzijdig beroep.

Jij

Je werkt graag met mensen. Je werk draait om deskundige zorg maar ook om mensen en vertrouwen. De kwaliteit van leven van de cliënt staat bovenaan jouw prioriteitenlijst. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Een volle, afwisselende en onvoorspelbare dag, daar kan jij wel tegen. Je werkt prima samen. Met andere verpleegkundigen, andere disciplines en met de cliënt en zijn omgeving. Je bent niet bang om kritisch naar jezelf te kijken. En haalt het beste uit jezelf.

De opleiding HBO-Verpleegkunde

De duale opleiding is een optie als je de eerste 2 jaar van de voltijdopleiding hebt gevolgd. De duale opleiding bestaat uit theorie en beroepspraktijkvorming. Theoretische kennis krijg je via de lessen op school. Praktijkervaring en -vorming doe je op bij de zorginstelling waar je werkt. Vanaf je derde leerjaar loop je alle stages in je 'eigen' instelling. Alles bij elkaar heb je een volle werkweek.

Na je opleiding mag je je Bachelor of Science noemen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Om de duale opleiding te kunnen volgen start je met de voltijdopleiding HBO-Verpleegkunde. In het tweede jaar solliciteer je naar een duale opleidingsplaats. In het derde en vierde jaar ga je werken en leren combineren om jezelf verder te ontwikkelen binnen de zorg.

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie