HBO-Verpleegkunde duaal hbo

Duaalopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

Je kiest met de duale opleiding HBO-Verpleegkunde voor leren en snel de praktijk in. Na 2 of 2,5 jaar voltijdstudie ga je met jouw kennis aan de slag in de zorgrichting waarvoor jij een passie hebt.

Hbo-verpleegkundigen hebben een veelzijdig beroep. Je gaat aan de slag als wijkverpleegkundige, begeleidt ouders op het consultatiebureau, coördineert en verleent zorg in het ziekenhuis of je bent kwaliteitsadviseur in een zorg- en behandelcentrum.

Jij

Jij ziet een toekomst in de zorg helemaal voor je. Tijdens deze HBO-Verpleegkunde opleiding maak je meters in de praktijk, zodat jij straks de zorgspecialist bent die het verschil maakt voor cliënten en hun omgeving. Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Je haalt plezier uit een volle, afwisselende en onvoorspelbare dag en werkt graag samen met andere verpleegkundigen en professionals uit verschillende disciplines. Als jij jezelf hierin herkent, is de duale studie Verpleegkunde iets voor jou

De opleiding HBO-Verpleegkunde

De duale HBO-Verpleegkunde opleiding bestaat uit theorie en beroepspraktijkvorming (stages). Theoretische kennis krijg je via lessen op school. Praktijkervaring en -vorming doe je op bij een zorginstelling waarmee je een overeenkomst hebt.

Na deze duale HBO-Verpleegkunde opleiding mag je je Bachelor of Science noemen.

Kenmerkend voor deze opleiding

Om de duale variant te kunnen volgen start je met de voltijdopleiding HBO-Verpleegkunde. In het tweede jaar regel je zelf je duale opleidingsplaats. In het derde en vierde jaar ga je werken en leren combineren.

HBO-Verpleegkunde kun je volgen in verschillende varianten. Uiteraard kun je ook kiezen voor een voltijd- of deeltijdopleiding. Heb je al een mbo-v-diploma? Dan kom je voor een verkort traject in aanmerking. Bekijk de opties en kies wat bij jou past. In deze flyer lees je meer over de verschillen tussen de varianten.

 

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

Online Open avonden voltijd/duaal 18, 19 en 20 januari

,

Aanmelden Meer informatie