Elektrotechniek

Duaalopleiding in Breda

Duaalopleiding in Breda

In de duale opleiding Elektrotechniek integreer je studeren en werken in de wereld van industriële automatisering. Je hebt al een relevante baan. Of vraagt een traineeship aan bij Dosign Engineering.

Een auto zit vol sensoren en regelaars. Die zorgen ervoor dat alle deelsystemen goed functioneren. Zoals airbags, motor of remmen. Terwijl de auto ook als geheel optimaal moet presteren. Een centraal systeem stuurt een productiestraat aan. En zet via een internetverbinding robots aan het werk. Jij regelt de besturing van deze intelligente machines.

Jij

Jij buigt je graag over complexe problemen. Je bent creatief en inventief. En voelt je thuis tussen computers, elektronica en aandrijfinstallaties. De technologische ontwikkelingen binnen engineering hou je graag bij. Vakgebieden als computertechniek, automatisering, robotica, installatie- en energietechniek zijn helemaal jouw ding. En je bent klaar voor een nieuwe stap in je technische carrière.

De opleiding Elektrotechniek

Tijdens deze opleiding werk je in een relevante baan. De combinatie van werken en studeren is pittig, maar levert direct resultaat op. Je vergroot je kennis en ontwikkelt je tot een allround hbo-ingenieur. We hebben een partnerschap met het internationale detacheringsbureau Dosign Engineering. Zien ze jou zitten, dan bieden zij je een baan en betalen je opleiding.

Na je afstuderen ben je Bachelor of Science.

Kenmerkend voor deze opleiding

In je duale opleiding integreer je studeren en leren in de praktijk. Je werkt in een relevante baan bij een bedrijf dat jou mogelijkheden biedt voor ontwikkeling. Of vraagt een Traineeship aan bij Dosign Engineering. We hebben een partnerschap met dit internationale detacheringsbureau, dat veelbelovende studenten de kans geeft om hun hbo-competenties te ontwikkelen. Na je afstuderen heb je geen verplichtingen bij Dosign.

 

Open dag 3 november 2018

, Breda, 's-Hertogenbosch, Tilburg

Aanmelden Meer informatie