Commerciële Economie Voltijd hbo

Wat anderen zeggen

Geertje Gremmen

“In september 2018 ben ik gestart met de opleiding Commerciële Economie in Den Bosch. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik geïnteresseerd ben in marketing en ik graag een brede opleiding wil volgen, zodat ik nog alle kanten op kan. Tijdens de opleiding kun je jezelf specialiseren of verbreden door stages en de minor.”

Link met het bedrijfsleven

“Ik heb vwo gedaan, maar heb bewust voor hbo gekozen omdat ik ervan overtuigd ben dat je het meeste leert in de praktijk. Tijdens de opleiding krijg je ontzettend veel praktijkvoorbeelden. Bovendien mag je voor verschillende bedrijven opdrachten uitvoeren. Dat vind ik een van de grote voordelen van Avans.”

“In mijn tweede jaar mocht ik voor Randstad een superleuk project uitvoeren. Mijn groepje had het beste idee, waardoor mijn groepsgenoten en ik de titel ‘Randstad Potential Dienstenmarketeer 2019’ hebben gekregen. Zo zijn er nog veel meer projecten waar je niet alleen je netwerk kunt uitbreiden, maar ook je CV mooi kunt aanvullen.”

Toekomstige student

“Als je nog niet precies weet wat je graag wilt doen, je creatief en ondernemend bent en je weet óf wil weten hoe je mensen kunt overtuigen, dan is Commerciële Economie iets voor jou. Het is een brede opleiding waarmee je nog alle kanten op kan. Gedurende de opleiding ontdek je steeds meer waar jouw kwaliteiten liggen en wat je leuk vindt.”