Bedrijfskunde Associate degree deeltijd hbo

Deeltijdopleiding in Breda en 's-Hertogenbosch

De deeltijdopleiding Bedrijfskunde Associate degree geeft je handvatten om bedrijfsprocessen te doorgronden en verbeteren. Je leert over strategie, bedrijfsvoering, management, financiën en recht.

Je volgt de deeltijdopleiding Bedrijfskunde Ad en je voelt je daardoor steviger in je schoenen staan. Je bent nu veel beter in staat om het bedrijfsproces van de organisatie waar je werkt te doorgronden en verbetervoorstellen te doen. Je hebt namelijk veel geleerd over strategie, bedrijfsvoering, management, financiën en recht.

Jij

Je bent ondernemend en ambitieus. Je wilt weten hoe zaken in elkaar steken en je vindt het leuk verbeteringen aan te brengen. Graag wil je onderzoeken, leidinggeven en adviseren. Bovendien ben je creatief en wil je mensen en afdelingen met elkaar verbinden. Anderen omschrijven jou als flexibel en een harde werker.

De opleiding Bedrijfskunde Associate degree

In de Ad Bedrijfskunde leer je begrijpen hoe jouw organisatie werkt. Je leert hoe je mensen en afdelingen verbindt en hoe je processen verbetert. Dat doe je onder meer aan de hand van operationeel en strategisch management en je volgt vakken als onderzoek, financiën en recht. Daarbij ontwikkel je een helikopterview en leer je jouw kwaliteiten als netwerker te gebruiken.

Kenmerkend voor deze opleiding

In de Ad Bedrijfskunde staan jouw competenties als verbeteraar en veranderaar centraal. Zo oefen je gesprekstechnieken en adviesvaardigheden. Ook doe je veel theoretische kennis op over management, onderzoek, financiën en recht. De opleiding sluit nauw aan op de praktijk. De docenten komen uit het werkveld.

Vierjarige opleiding

Naast de deeltijdopleiding Associate degree kun je ook kiezen voor de Bachelor deeltijdopleiding Bedrijfskunde. Deze deeltijdopleiding rond je af in 4 jaar.