Online informatieavond 'Jouw start bij Avans'

20 jun
19:00 - 20:00

Start jij dit jaar met een voltijd- of duale bacheloropleiding? Bezoek dan de online informatieavond. Je komt alles te weten over jouw start bij Avans en de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld.

We vertellen jou en je ouders alles wat je moet weten zodat je een goede start kunt maken. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Het kan zijn dat je bepaalde informatie al hebt gekregen of tijdens je intake hebt gehoord. Dat kunnen we helaas niet voorkomen want iedere aanmelder doorloopt een eigen traject.

Programma

Algemene sessie van 19.00-19.25 uur

Jacomine Ravensbergen, lid van het College van Bestuur, heet jou en je ouders van harte welkom. Daarna vertellen we je onder andere wat je moet doen om je inschrijving in orde te maken, wanneer je je inloggegevens ontvangt en hoe we je begeleiden tijdens je studie.

Opleidingssessie van 19.30-20.00 uur

Je gaat naar de sessie van de opleiding waarvoor je je hebt aangemeld. Als je je voor meerdere opleidingen hebt aangemeld, kies je de opleiding van je eerste voorkeur. De opleiding vertelt onder andere over de intake, introductie, de benodigdheden zoals laptop en boeken, klassenindeling en wat je kunt verwachten in de eerste lesperiode op school.

Let op! De opleidingen van St. Joost School of Art & Design, HBO-Rechten en de Associate degrees zijn deze avond niet aanwezig! Als je je hiervoor hebt aangemeld ontvang je vanzelf rechtstreeks informatie.

Stel vooraf je vraag

Geef bij je aanmelding aan wat jij graag te weten wilt komen tijdens de informatieavond rondom jouw start bij Avans. We doen ons best om tijdens het programma op zoveel mogelijk vragen antwoord te geven. Komt je vraag niet aan bod? Er is na afloop gelegenheid om je vraag te stellen.

Aanmelden

Je kunt je vanaf 1 juni aanmelden. De informatieavond is voor jou en je ouders. Je ouders hoeven zich niet apart aan te melden. Na je aanmelding krijg je een bevestiging per mail met de link om deel te nemen. Je kunt de link delen met je ouders en op meerdere devices gebruiken.

Online informatieavond 'Jouw start bij Avans'

20 jun
19:00 - 20:00