Bertil Brandse

Bertil Brandse

Bertil Brandse is extern kenniskringlid van het lectoraat Digitalisering & Veiligheid. Zijn kennis en ervaring brengt hij in bij diverse projecten voor het lectoraat.

Expertise

Bertil is thuis in het sociaal domein. Of het nu jeugdzorg, welzijn of onderwijs is. Overal waar jongeren en hun gezinnen aandacht nodig hebben en hun informatie een rol speelt. Hij zet zich enerzijds in om professionals veel registratie uit handen te nemen, omdat het hen meer tijd oplevert voor hun cliënten. Anderzijds focust hij zich op de cliënt en zorgt voor een goede informatievoorziening richting die cliënt.

Loopbaan

Bertil studeerde Bestuurlijke Informatica aan de Universiteit Twente. Hij is directeur van Thorax informatieprojecten & advies. Thorax richt zich op het sociaal domein waarbij eenvoudige en efficiënte communicatie voor hulpverleners en cliënten cruciaal is. Ook is hij als partner betrokken bij iCW2020, het expertisenetwerk in het sociale domein. Daarnaast neemt hij deel aan verschillende programma’s en projecten waar cliëntregie, transitie, transformatie en sociale media een rol spelen.