Congres Veiligheid & Veerkracht

12 okt
12:00 - 17:00
Aanmelden

Op donderdag 12 oktober organiseert het Centre of Expertise Veiligheid & Veerkracht het Veiligheid & Veerkracht Jaarcongres in Den Bosch. Het vindt plaats in de Week van de Veiligheid en duurt van 12:00 tot 17:00 uur.

Kom alles te weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en veerkracht. Neem deel aan de praktijkgerichte workshops en luister naar inspirerende sprekers, die meer komen vertellen over deze thema’s.

Programma

  1. 12 workshops waaronder AI voor de sociale professional, De kracht van (financial) crime scripting in de aanpak van criminaliteit, verantwoord aan de slag met data voor veiligheid, criminele uitbuiting van jongeren en omgaan met interne en externe druk in tijden van toenemende polarisatie.
  2. We reiken de eerste Avans Impact Award uit aan een student en een werkveldpartner met de beste en meest impactvolle samenwerking tussen werkveld, onderwijs en onderzoek op het gebied van veiligheid en veerkracht.
  3. Suzanna Jansen, schrijfster van onder andere Het pauperparadijs en De omwenteling of de eeuw van de vrouw, neemt u mee op een tijdreis langs 200 jaar goedbedoelde pogingen om bestaanszekerheid en veiligheid te garanderen voor wie dat niet heeft - en de effecten hiervan op de mensen om wie het ging.
  4. Professionals uit het werkveld, onderzoek en onderwijs zullen aanwezig zijn om elkaar te ontmoeten, kennis te delen én om kansen voor samenwerking te verkennen.

Aanmelden

Het Veiligheid & Veerkracht Jaarcongres is niet te missen voor iedereen met een interesse in praktijkgericht onderzoek op de thema's veiligheid en veerkracht. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan.