Nieuws

Jaarrapport 2019 beschikbaar

20 april 2020, door Onderzoek

In het jaarrapport 2019 geven we uitleg over de ontwikkelingen en activiteiten van het expertisecentrum het afgelopen jaar en reflecteren we op het afgelopen jaar.

Lees verder

Avans Hogeschool en het Rijksvastgoedbedrijf ontwikkelen gezamenlijk best practices

16 april 2020, door Avans Hogeschool

Vandaag hebben de heer Rüpp, voorzitter College van Bestuur Avans Hogeschool en de heer Knops, staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een samenwerkingsovereenkomst getekend om te komen tot de best practices voor de gebiedsgerichte aanpak van de energietransitie in het centrumgebied van Den Haag.

Lees verder

Een blik naar 2050

14 februari 2020, door Onderzoek

Staat Venetië volledig onder water in 2050? Is Aleppo weer een levendige stad waar vrouwen het politieke klimaat beheersen? Wordt in Tokio het straatbeeld volledig door AR beheerst? Mag je in voormalig crime city Bogotá de straat nog wel op zonder chip?

Lees verder

Innovatieprogramma voor een duurzame en circulaire betonsector

11 februari 2020, door Onderzoek

Het Betonakkoord en het Bouw en Techniek Innovatiecentrum (BTIC) hebben een gezamenlijk Innovatieprogramma gepresenteerd om de verduurzaming van de betonsector te versnellen.

Lees verder

Technische Innovatie: Sterke ideeën voor de stad van de toekomst

3 december 2019, door Onderzoek

De vijf lectoraten van Expertisecentrum Technische Innovatie (ETI) presenteerden zichzelf half november. Tijdens het event deelden ze sterke en innovatieve ideeën voor 'de stad van de toekomst'.

Lees verder

Volgen

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Jaarrapport

 

Lees hier het jaarrapport 2019.

Lees meer