Nieuws

Veni-beurs voor docent-onderzoeker Avans Hogeschool

13 april 2022, door Avans Hogeschool

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft een beurs toegekend aan Eefje Hendriks, docent-onderzoeker bij Avans. Het gaat om de Veni-beurs, een financieringsinstrument uit het NWO-talentprogramma.

Lees verder

TERTS slotconferentie in Brugge

3 maart 2022, door Onderzoek

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en struikelblokken rondom duurzaam energieverbruik in de horeca, detailhandel en KMO/MKB’s? Kom dan naar de TERTS slotconferentie op maandag 14 maart 2022 in Brugge.

Lees verder

3e Kennisdag NL-GO

23 december 2021, door Onderzoek

Op 19 november 2021 vond de 3e Kennisdag van het Nationaal Lectorenplatform Gebouwde Omgeving (NL-GO) plaats, online dit keer.

Lees verder

CBCI over circulaire en bio-based ambities in bouwprojecten

22 december 2021, door Onderzoek

Heeft u ideeën over circulair bio-based bouwen, maar geen idee waar te beginnen? Dan is de whitepaper ‘Circulaire en bio-based ambities in bouwprojecten; een integrale aanpak van het aanbestedingsproces’ een goede leidraad.

Lees verder

De waarde van praktijkgericht onderzoek door hogescholen

22 december 2021, door Onderzoek

Lectoren Perica Savanović en Sebastian Olma van Avans Hogeschool hebben meegeschreven aan het boek 'Beelden van Applied Design Research'. Dit boek schetst de rijke gevarieerdheid van de koppeling en toepassing van design en research aan Nederlandse hogescholen.

Lees verder

Volgen

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Jaarrapport

 

Lees hier het jaarrapport 2019.

Lees meer