Nieuws

21 januari 2019: Symposium Continu Verbeteren

22 november 2018, door Onderzoek

Op maandag 21 januari vindt weer het symposium Continu Verbeteren plaats bij Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Studenten van de minor Continu Verbeteren vertellen in 17 posterpresentaties welke problemen ze hebben aangepakt, hoe ze die hebben opgelost en wat ze daarvan hebben geleerd. Elk jaar blijkt dat daaruit veel ideeën komen die wellicht ook in uw organisatie passen.

Lees verder

29 november: Symposium Circulaire economie - afscheid lector Jan Jurriëns

12 oktober 2018, door Onderzoek

Ter gelegenheid van het afscheid van onze gewaardeerde collega de heer dr. Jan Jurriëns, lector Sustainable Strategy and Innovation, organiseert het Avans Expertisecentrum Sustainable Business het symposium Circulaire economie, dat plaatsvindt op donderdag 29 november 2018.

Lees verder

Lector Tonnie van der Zouwen presenteert nieuw boek

26 september 2018, door Onderzoek

Onderzoekend implementeren met actieonderzoek. Dr. Tonnie van der Zouwen, lector Sustainable Working and Organising, schreef er een boek over, speciaal voor studenten en professionals. Op 30 oktober presenteert ze haar werk tijdens de masterclass Veranderen als samenspel.

Lees verder

Sponsoren gezocht voor duurzaamheidsactie studentenorganisatie AIESEC

29 juni 2018, door Onderzoek

Studentenorganisatie AIESEC wil nieuwe studenten met een duurzaamheidsactie stimuleren om plastic flessen her te gebruiken.

Lees verder

SDGs in het onderwijs: studeren om impact te maken voor een betere wereld

27 juni 2018, door Avans Hogeschool

“Ik wil impact maken, niet alleen maar studiepunten halen”, antwoordden studenten Business Innovation op de vraag van Dutch Sustainable Growth Coalition voorzitter Jan Peter Balkenende waarom het belangrijk is de door de Verenigde Naties opgestelde Sustainable Development Goals (SDGs) in onderwijsprogramma’s op te nemen. Avans Hogeschool neemt het voortouw.

Lees verder

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Smart Light Concepts

CO2-uitstoot verminderen door slimme openbare verlichting

Naar project