Nieuws

Geef studenten drie dagen per week digitaal onderwijs

21 september 2021, door Onderzoek

Gebruik de coronacrisis als aanjager voor betere scholing en schoner milieu, stellen Marieke Versteijlen, Tom Vos en lector Marleen Janssen Groesbeek in hun opinieartikel in BN De Stem.

Lees verder

Online Purpose Campus College: John Fullerton on tour!

22 februari 2021, door Onderzoek

Op dit moment is ons economische systeem er niet op ingericht om te werken naar een economie die positief bijdraagt. Wat zijn de stappen die we moeten nemen om dit wel mogelijk te maken? John Fullerton is onconventioneel econoom, schrijver, impact investor en filosoof. Tijdens het Purpose Campus College zal hij ons meer vertellen over de regeneratieve economie!

Lees verder

Podcast Godelieve Spaas met ondernemende pioniers

19 januari 2021, door Avans Hogeschool

Kunnen we dieren een stem geven in de economie? Kunnen we geld laten verdwijnen? In de podcast De Tussenruimte stelt Avans-lector Godelieve Spaas uitdagende vragen over de toekomst van de economie aan pionierende kunstenaars en ondernemers.

Lees verder

International Business Week: succes-ondernemers te gast op je studeerkamer

2 december 2020, door Avans Hogeschool

Ruim 40 inspirerende sprekers uit het bedrijfsleven waren te gast tijdens de eerste online International Business Week afgelopen week. Het succes smaakt naar meer.

Lees verder

De Koplopers #1: Debat Kringlooplandbouw

5 november 2020, door Onderzoek

Het Regieorgaan SIA organiseert i.s.m. De Balie een reeks debatten (De Koplopers) over actuele onderwerpen. Het eerste debat gaat over Kringlooplandbouw.

Lees verder

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Smart Light Concepts

CO2-uitstoot verminderen door slimme openbare verlichting

Naar project