Nieuws

Bisschop De Korte: Opwarming aarde, duurzame gebouwen en beleggen

5 december 2018, door Avans Hogeschool

Bisschop Gerard de Korte van het Bisdom van ‘s-Hertogenbosch spreekt op 18 december aan Avans Hogeschool over de rol van de wereldreligies in een duurzame omgang met de aarde. En gaat hierover in discussie met het publiek.

Lees verder

21 januari 2019: Symposium Continu Verbeteren

22 november 2018, door Onderzoek

Het lectoraat Improving Business, onderdeel van het Expertisecenrum Sustainable Business, organiseert op maandag 21 januari 2019 het symposium Continu Verbeteren bij Avans in 's-Hertogenbosch. We laten zien wat Avans doet aan continu verbeteren. En studenten die de minor Continu Verbeteren volgden, vertellen in posterpresentaties welke problemen ze hebben aangepakt en hoe ze die hebben opgelost.

Lees verder

12 December: International Entrepeneurship & Venturing day

12 oktober 2018, door Onderzoek

You are kindly invited to participate in the International Entrepreneurship & Venturing Day. Organised by the Centre of Sustainable Business (ESB) of Avans University of Applied Sciences, this event will take place at the Avans building on Hogeschoollaan 1 in Breda on 12 December.

Lees verder

29 november: Symposium Circulaire economie - afscheid lector Jan Jurriëns

12 oktober 2018, door Onderzoek

Ter gelegenheid van het afscheid van onze gewaardeerde collega de heer dr. Jan Jurriëns, lector Sustainable Strategy and Innovation, organiseert het Avans Expertisecentrum Sustainable Business het symposium Circulaire economie, dat plaatsvindt op donderdag 29 november 2018.

Lees verder

Lector Tonnie van der Zouwen presenteert nieuw boek

26 september 2018, door Onderzoek

Onderzoekend implementeren met actieonderzoek. Dr. Tonnie van der Zouwen, lector Sustainable Working and Organising, schreef er een boek over, speciaal voor studenten en professionals. Op 30 oktober presenteert ze haar werk tijdens de masterclass Veranderen als samenspel.

Lees verder

Laat uw onderzoek doen door dit Expertisecentrum

Smart Light Concepts

CO2-uitstoot verminderen door slimme openbare verlichting

Naar project