Jaarcongres Perspectief in Gezondheid (waar)maken

7 mrt.
Aanmelden

Wat kun jij morgen doen om een verschil te maken in gezondheid, zorg en welzijn? Daar kom je achter tijdens ons eerste jaarcongres Perspectief in Gezondheid (waar)maken op donderdag 7 maart 2024.

Centre of Expertise Perspectief in Gezondheid doet in co-creatie met partners in gezondheid, zorg en welzijn onderzoek waarin het perspectief van verschillende soorten mensen, verschillende soorten onderzoek en de invloed van de leefomgeving aan bod komt. Door de perspectieven van onderzoek, onderwijs, werkveld én burgers mee te nemen in ons praktijkgerichte onderzoek creëren we samen impact op brede gezondheid, one health en gezonde zorg.

Op ons eerste jaarcongres Perspectief in Gezondheid (waar)maken onderzoeken we niet alleen samen hoe we verschillende perspectieven in alle fasen van ons onderzoek mee kunnen wegen, maar juist óók hoe we perspectief kunnen bieden.

Dit wil je niet missen!

We starten de dag met prof. dr. Paul Iske van Instituut voor Briljante Mislukkingen, die ons meeneemt in de wereld van het faciliteren en toegankelijk maken van leerervaringen. Hierbij omarmen we de mislukking als een belangrijk leermoment!

Tijdens het middagprogramma organiseren we diverse break-out sessies vanuit het Centre of Expertise. Ontdek bijvoorbeeld meer over de toepassing van AI in het gezondheidsdomein tijdens de sessie “AI for Health”, leer meer over werkgeluk én hoe je dat versterkt binnen jouw organisatie óf ontdek de kracht van co-design in (burger)participatie. Deze sessies, én nog veel meer, volg je tijdens het jaarcongres.

We sluiten de dag af met een theatervoorstelling door de Koningstheateracademie van Avans Hogeschool. Hang lekker achterover en geniet van de voorstelling!

Dus…heb jij behoefte aan praktische handvatten en hands-on actie om écht impact en verschil te maken? Meld je dan snel aan voor het jaarcongres!

We zien je graag op donderdag 7 maart 2024 bij Avans Hogeschool Breda aan de Hogeschoollaan 1.