Nieuws

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen, uitdagingen en struikelblokken rondom duurzaam energieverbruik in de horeca, detailhandel en KMO/MKB’s? Kom dan naar de TERTS slotconferentie op maandag 14 maart 2022 in Brugge.

Presentatie resultaten project TERTS

Na 4 jaar loopt het project TERTS op zijn einde. Op maandag 14 maart presenteren we onze resultaten in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum in Brugge. We staan stil bij de struikelblokken en werpen een blik op de toekomst. Meld je hiervoor gratis aan. 

Dit event is een initiatief van het Interreg Vlaanderen-Nederland en het project TERTS. Kenniskringleden van het lectoraat Smart Energy van het Expertisecentrum Technische Innovatie, Ad Breukel en Hugo de Moor, hebben hier 4 jaar lang een actieve rol in gespeeld.

Stimuleren duurzaam energieverbruik

Het Interreg Vlaanderen-Nederland project TERTS heeft als doel om het duurzaam energiegebruik in de tertiaire sector (horeca, detailhandelaars en kleine zelfstandigen) te stimuleren. Dat gebeurt door innovatieve energietechnieken te demonstreren in de 5 pilootprojecten in Brugge (BMCC) Gent (Vooruit) en Middelburg (Oostkerk, Koepoort/Schouwburg en het Palet). Daarnaast wordt er ook ingezet op de begeleiding van de KMO/MKB’s om tot duurzame investeringen te komen. 

Aanmelden TERTS slotconferentie