Nieuws

Het European Forum for Restorative Justice organiseert van 21 - 25 juni een symposium over herstelrecht: 'Restorative Justice Over Distance. Het lectoraat Transmuraal Herstelgericht Werken is partner van het European Forum for Restorative Justice. Lector dr. Bart Claes is bestuurder bij deze Europese organisatie die zich richt op het promoten en versterken van herstelgericht werken.

Het symposium met als titel ‘Restorative Justice Over Distance’ brengt internationaal gerenommeerde sprekers, projectpartners en leden die betrokken zijn bij thematische werkgroepen en comités samen. Ga de dialoog aan en doe inspiratie op over de huidige stand van zaken en de toekomst van het herstelrecht. 

LetsGoByTalking

Naast interactieve dialogen met internationale kritische denkers, zijn er presentaties over relevante thema’s voor het vakgebied. Zo is er onder andere een presentatie over het Europese project LetsGoByTalking. Dit project richt zich op het herstelgericht werken met slachtoffers van anti-LGBT haatmisdrijven. Ook binnen dit project werken het lectoraat Transmuraal Herstelgericht Werken en het European Forum for Restorative Justice samen.

Ga naar de website van het evenement voor meer informatie en registratie.
Registratie is mogelijk tot 6 juni.