Nieuws

Ben je een professional in de creatieve industrie? Heb je ervaring in het vervaardigen van circulair textiel of 3d-printen op textiel? Wil je graag meedenken over nieuwe ontwikkelingen op dit gebied? Grijp dan je kans en wordt lid van de Klankbordgroep Project MIPPO!

Voor dit project werkt het lectoraat Nieuwe Materialen en hun Toepassing samen met ontwikkelaars, tent producenten en tent ontwerpers, om een tentdoek voor zowel evenementen als noodhulp te innoveren. Elk deelnemend bedrijf heeft een andere focus op de gezamenlijke innovatie zoals het ontwikkelen van recyclebaar doek (textiele architectuur), 3D-printen op doek, en duurzame energievoorziening met flexibele zonnecellen op doek.

Als klankbordgroep denk je met andere professionals uit de creatieve industrie na over de ontwikkeling van een innovatief, recyclebaar doek. Je deelt in opgedane kennis en denkt mee over de inhoud en het proces van gezamenlijk innoveren. 

Praktische informatie
De bijeenkomsten van de klankbordgroep duren ongeveer twee uur en vinden twee keer per jaar plaats in Breda. Deelname aan de klankbordgroep vraagt een tijdsinvestering van één uur aan voorbereiding en overleg. Het is voor een periode van 1,5 jaar en je ontvangt een financiële vergoeding voor deelname.

Lees hier meer over het project MIPPO .

Heb je interesse?
Heb je interesse, neem dan contact op met Michiel Smits via email [email protected]. Aanmelden kan tot en met 15-02-2021.