Nieuws

Wil je met een deeltijdstudie HBO-Verpleegkunde, Accountancy of Finance & Controle beginnen maar niet wachten tot september? Avans Hogeschool biedt voor deze opleidingen een extra instroommoment in februari.

HBO-Verpleegkunde

Je houdt van je vak vanwege de cliënten, de variatie en de complexe omgeving van de zorg. Omdat je graag een bijdrage wilt leveren aan vernieuwingen in jouw werk, ben je toe aan een volgende stap. Je wilt een helikopterview ontwikkelen om de verpleegkundige zorg naar een hoger niveau te tillen.

De deeltijdopleiding HBO-Verpleegkunde is praktijkgericht en gebaseerd op pijlers ethiek, Evidence Based Practice en ontwikkeling. In september 2020 is gestart met modulair onderwijs.

Kijk of de opleiding bij je past en schrijf je in.

Accountancy en Finance & Control

Heb je een cijfermatige inslag en ben je geïnteresseerd in financiële problemen? Ben je bovendien gemotiveerd en wil je je verder ontwikkelen in je werk in de financiële wereld? Begin dan in februari als eerstejaars aan één van onze financiële opleidingen Accountancy associate degree, bachelor Accountancy of bachelor Finance & Control. Ook deze opleidingen zijn geheel modulair opgezet.

Let op: er zijn 30 plekken beschikbaar in februari. De lessen zijn op dinsdagmiddag en -avond.

Wil je meer weten?

Wil je extra informatie over jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of schrijf je in voor onze online open avond op 9 en 10 december.