Nieuws

Het HBO Intro Festival in Breda wordt dit jaar weer georganiseerd voor alle hbo-studenten van Avans Hogeschool en Breda University of Applied Sciences. Afgelopen jaren was het festival enkel toegankelijk voor eerstejaarsstudenten. De 26e editie van het festival vindt plaats op donderdag 10 september 2020 op Breepark.

Het festival is enkele jaren geleden teruggebracht naar de kern: een festival voor alleen eerstejaarsstudenten van Breda University of Applied Sciencess en Avans. Het festival dat lange tijd in de binnenstad plaatsvond was uit haar jasje gegroeid en verhuisde naar het buitenterrein van Breepark. “In Den Bosch organiseren we het INTRO Festival voor alle studenten. Ook locatie Breepark laat die aantallen toe. Daarom zijn vanaf dit jaar beide festivals weer voor alle hbo-studenten toegankelijk”, aldus Ruud Walenberg van Avans Hogeschool. "Dit festival zorgt er mede voor dat eerstejaarsstudenten, die uit vele windstreken komen, zich snel thuis zullen voelen in Breda. Dat is erg belangrijk voor het welzijn van studenten", zegt Tim van Leeuwen van Breda University of Applied Sciences.

Het HBO Introfestival wordt georganiseerd voor een door studenten. Er zijn meerdere podia, studenten kunnen kennismaken met verschillende studentenverenigingen en diverse organisaties presenteren zich op de informatiemarkt.

Lees ook:
- Introfestivalgangers doneren €3.050 aan Stichting WensAmbulance
- 25 jaar HBO INTRO Festival Breda: 'Freshmen, get ready for the future!'